Liefdevol-Fotografie-family-blog-topic

Hiep Hiep Hoera! Tim 2 jaar!

Hiep Hiep Hoera! Tim 2 jaar! Wat een ontzettend knap en lief kereltje is Tim. Een gezellige familieshoot waarin Tim in de belangstelling stond. Tim is op 1 augustus twee jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden! (Handig: voor als je inspiratie en een reden nodig hebt voor het plannen van een fotoshoot). Samen met paps en mams gingen we op pad, naar het prachtige gebied Kootwijkerzand. 

Mama Kirsten had een geweldig attribuut geregeld: een enorme helium ballon in de vorm van een twee. Hoe leuk! Soms was het even zoeken, niet naar de ballon, maar naar de perfecte positie van de ballon ;). We willen natuurlijk de ‘twee’ kunnen lezen. Het waaide die middag een beetje, dus het was niet alleen opletten waar die lieve Tim naartoe wandelde (lees: rende), maar ook had ik de taak om die blinkende ballon in de gaten te houden. Tim vond deze ballon erg interessant, wat resulteerde in een snelle achtervolging. Maar gelukkig hebben we resultaat! 

Een super leuke tip voor als je een familieshoot hebt gepland: neem een attribuut mee, voor een speciale gelegenheid of iets wat perfect past bij jullie locatie. Dit brengt zoveel sfeer met zich mee! 

Hebben jullie dat vrolijke tuinbroek pakje van Tim gespot?! Een outfit kan heel veel betekenen voor de sfeer van de foto. Niet alleen hoe jij eruit ziet, maar ook kleur heeft invloed op jouw foto’s. Ben je benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken? En heb je wat tips nodig voor een fotoshoot die gepland staat? Lees dan hier mijn artikel over het kiezen van outfits en kledingadvies .


Deel dit bericht

Hiep Hiep Hoera! Tim 2 jaar!