Liefdevol-Fotografie-loveshoot-JE-blog-1

Favorieten Hei Actie

Één van mijn favorieten uit de collectie van de Hei Actie. Dat blije lieve gezichtje die voor je lens staat, hier gaat je hart toch van smelten(!). Op zaterdag 22 augustus was ik (bijna) de hele dag te vinden op de Ermelosche Heide om gezinnetjes en koppels vast te leggen. De Hei Actie stond in teken van, je zult hem wel raden, de paarse heide die eind augustus tot bloei komt. Wat was die dag toch leuk, ik mocht ieder uur een nieuw gezin ontmoeten en de allerleukste koppies vastleggen. Gelukkig hadden we mooi weer en was de hei paarser dan paars. 

Hieronder een kleine impressie van de Hei Actie. Let’s go! 

Volg me op Instagram en Facebook en wees als eerste op de hoogte van nieuwe acties die ik organiseer!

Deel dit bericht

Favorieten Hei Actie