Liefdevol-Fotografie-family-LJ-blog

Leendert, Jeanine & Kids

Dit liefdevolle gezinnetje mocht ik vastleggen op de zandverstuiving Beekhuizerzand in Harderwijk. Een prachtige plek waar kleuren tot zijn recht komen. Na een kleine wandeling, vonden we het perfecte plekje. De shoot kon beginnen!

Freek, de oudste, vond de omgeving wel erg leuk. Vooral toen er grote legertruck voorbij kwam, had hij de volle aandacht naar dit spektakel. De camera vond hij wat spannend, maar op een gegeven moment kwam er een (lees: klein) lachje tevoorschijn. Zijn kleine broertje Elias vond de camera érg leuk, met zijn grote glimlach zorgde hij ervoor dat ik bij iedere klik heel hard moest lachen! Dit resulteerde in prachtige ‘mommy and kids’ foto’s en hoopje liefde bij de familie kiekjes.

Kleine note: na de shoot kwam ik erachter dat ik mijn krukje (die ik af en toe gebruik om wat hoogte te creëren) was vergeten. Dus hups, nog een keer een wandeling naar het ‘perfecte plekje’. Stiekem vond ik het niet zo erg, je kunt zo genieten van de prachtige omgeving!  

Na drie kilo zand in je schoenen uitgeschud te hebben, kon het editten beginnen. Zie hieronder het resultaat!

Deel dit bericht

Leendert, Jeanine & Kids