Liefdevol-Fotografie-zwangerschapsshoot-MJ-blog

Marije & Coen

Wat een gezellige middag had ik met deze twee ouders in spé! Marije, zwanger van een eerste kindje, wilde graag foto’s van haar prachtige buik. En hoe leuk als je ook nog samen op de foto gaat! Met z’n drieën gingen we op stap in de januari kou. Jas aan, jas uit, om de kou te trotseren. Dit is absoluut een applaus waard voor die mooie Marije, die zonder aarzelen of treuzelen haar enthousiaste glimlach liet zien. Laten we Coen niet vergeten, die zorgde voor een rol als assistent (voor het meenemen van al onze ‘attributen’) en natuurlijk als trotse pauw naast Marije. Deze twee hoefde ik niet te vertellen wat ze moesten doen, zo natuurlijk en liefdevol fotografeerden ik dit leuke stel. Het was zo’n gezellige middag, tijdens het koude maar gezellige winterweer. En dat is te zien aan de foto’s, nu is het aftellen!

Wil jij ook graag jouw zwangere buik fotograferen? Buiten of binnen een zwangerschapsshoot? Neem contact met mij op en dan kunnen we samen kijken welke wensen jij hebt en welke we kunnen vervullen! 

P.S. Op het einde van de shoot kwam er nog even iemand om de hoek gluren. Kunnen jullie zien wie of wat het is? Marije en Coen moesten er in ieder geval heel hard om lachen!

Deel dit bericht

Marije & Coen