Liefdevol-Fotografie-loveshoot-MM-blog-11

Marissa & Matthias

Met je verloofde teruggaan naar de plek waar jullie je eerste date hadden, hoe romantisch is dat?! De twee lovebirds wilden graag met mij naar Amersfoort, om hun liefde vast te leggen vanwaar die begon. En daar zeg ik natuurlijk JA! op. De Onze Lieve Vrouwetoren van Amersfoort was de eerste spot waar ze elkaar leerden kennen en dat moest uiteraard worden vastgelegd. Marissa & Matthias zullen eind oktober het huwelijksbootje instappen en daarvoor waren foto’s nodig! 

Een week geleden werd ik verrast, want de trouwkaart viel op de deurmat met daarop een foto die we destijds hebben gemaakt. Ik kan je zeggen dat ik me helemaal vereerd voel(!). Het is ontzettend leuk om te zien hoe koppels en families de foto’s gebruiken die ik heb gemaakt. Van canvaslijsten aan de muur tot een onderdeel van de trouwkaart. 

Dus hebben jullie binnenkort trouwplannen? En lijkt het je leuk om foto(s) te gebruiken voor jullie trouwkaart? Dan lijkt het me super leuk om met jullie op pad te gaan! Heb je nog ideeën nodig? Neem gerust contact op, wellicht kan ik jullie helpen. 

Nou hup, ik snap dat je nieuwsgierig bent!

Deel dit bericht

Marissa & Matthias