Liefdevol-Fotografie-newborn-Noud-blog-5

Mini Noud in papa en mama’s armen

Yes! Weer een gezellige newbornshoot. Dit keer in Ermelo en wederom met Anne en Nick. Ik mocht hen al eerder vastleggen tijdens een zwangerschapsshoot. Op deze manier hebben we elkaar al leren kennen en weet je bij de volgende shoot ook wie je over de vloer krijgt, haha! De uitgerekende datum van Anne stond in mijn agenda, zodat ik een plekje vrij kon houden zodra ik het feestelijke berichtje zou ontvangen. 

En ja hoor, op de witte winterse dag 1 april mocht ik in de ochtend de mini Noud vastleggen. En wat een heerlijk ventje was dat zeg! Ook gebruikte ik mijn nieuwe mozesmandje voor het eerst, helemaal blij mee!

Herkennen jullie de eerste shoot op de laatste foto? 

Nieuwsgierig naar de zwangerschapsshoot? Die kun je hier vinden. 

Veel scrollplezier!

Deel dit bericht

Mini Noud in papa en mama’s armen