Liefdevol-Fotografie-newborn-Noah-blog-6

Newbornshoot: Ukkepukkie alarm!

Hooray! Een newbornshoot, shoots waar ik helemaal enthousiast van wordt. Want wat is het leuk om die kleintjes te fotograferen en natuurlijk alle broertjes en/of zusjes!

Ik mocht naar Woudenberg om de kleine Noah te fotograferen. Natuurlijk samen met paps + mams en grote broer Julian. Zo’n gezellig en liefdevol gezinnetje! Julian wist heel goed hoe hij met zijn kleine broertje op de foto wilde, samen met mama en met heel veel kusjes legde ik de grote en kleine broer vast. 

Tijdens een newbornshoot fotografeer ik ook jullie als gezin. Samen met papa, of alleen met mama, alles komt aan bod. Tijdens de shoot is er een relaxte sfeer en is er ruimte om even te voeden of rust te nemen. Alles op z’n tijd!

Heb je zelf een specifieke wens? Laat het me dan vooral weten, want dat vind ik erg leuk. Oh en wanneer je een newbornshoot het beste kunt doen? In de eerste maand na de geboorte van je mini, want dan is hij of zij nog op het allerkleinst. Daarnaast heeft je kleine baby nog in de eerste weken een natuurlijke houding, zoals in je buik. Hoe prachtig om dat vast te leggen?

Wil je ook een newbornshoot boeken? Klik hier voor meer informatie 😉

Deel dit bericht

Newbornshoot: Ukkepukkie alarm!