Liefdevol-Fotografie-client-closet-2021-header

Nieuwe items in de Client Closet

Yeash! Nieuwe items zijn toegevoegd in de Client Closet. En al zeg ik het zelf, ze zijn zo ontzettend gaaf. Zachte stoffen, subtiele kanten details en zachte kleuren. Een perfecte combinatie om tijdens een fotoshoot te stralen! Allereerst, hoe prachtig is Emily, mijn model voor de lancering van de nieuwe items. Ze straalt van top tot teen en showt haar fantastische buik in alle jurken en kimono. 

Note: (Bijna) alle jurken kun je dragen zonder zwanger te zijn. Het geeft je wel een goed beeld dat als je wel zwanger bent, de jurken dus óók kunt dragen. 

Ben je benieuwd hoe de items eruit zien? Scroll snel verder!

Jurk – Bless Brown

Deze weergaloze jurk is dé uitblinker. Speciaal voor zwangere vrouwen door de omvang van de taille. De jurk is one size en is subtiel doorzichtig. Het bovenstuk heeft een dubbele voering en je kunt deze jurk herkennen aan de mooie uitlopende mouwen. Bless Brown is speciaal voor een zwangerschapshoot. Ben jij de volgende die ‘m draagt?

JURK – Walae White

Jurk Walae White is te gebruiken voor alle soorten shoots en is dragen in de maat van S t/m L. Zoals je kunt zien draagt Emily deze ook met haar mooie ronde buik en dat maakt de jurk geschikt voor een zwangerschapshoot. Het leuke aan deze jurk vind ik de boho details, die je ook op de rug kunt vinden. De jurk heeft een onderjurk, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij doorschijnt!

Jurk – Paige Pink

Een heerlijke jurk die zowel heel stoer als liefelijk is. Door de zachte roze pastelkleur matcht hij altijd met de omgeving en draag je hem met boots of cowboylaarsjes. Ook deze is te gebruiken voor alle soorten shoots. De jurk is verstelbaar in de taille en heeft ook een onderjurk. Spot je de doorschijnende bloemen?

Kimono – Whitley White

Deze is toch schitterend! Wauw, hoe gaaf is deze om te dragen met mooie lingerie zodat jouw geweldige buik nóg meer opvalt. Speciaal voor zwangerschapshoots. Wil je meer zien? In de blog met Wendy spot je meer foto’s met deze prachtige kimono.

Hoed – Holly Head

Holly Holy Moly, dit is toch té leuk om te dragen bij een mooie jurk? De hoed maakt de outftit toch echt wel compleet. Niet alleen mooi maar ook leuk om af te wisselen zonder dat je een hoed hebt. Zo krijg je nog meer variatie in je foto’s. Vind je het eng om een hoed te dragen? Je kunt het altijd proberen en als je je er niet fijn bij voelt, dan hoeft het toch ook niet? Ik neem hem graag voor je mee. 

Ik ben om, ik wil ‘m op!

Leen tijdens een zwangerschapshoot, newborn shoot, family shoot of loveshoot een item uit de Client Closet. Benieuwd wat een Client Closet is? Bekijk de Client Closet.

Deel dit bericht

Nieuwe items in de Client Closet