Liefdevol-Fotografie-branding-header-header-2022

Branding

Speciaal voor jou als ondernemer bied ik branding fotografie aan waarmee je jouw bedrijf (online) zichtbaar maakt. Jouw potentiële klanten willen graag zien en weten met wie ze gaan werken. Ze zijn op zoek naar een ondernemer zoals jij. De sfeer van de foto’s helpen óók bij het aantrekken van jouw ideale klant. Tijdens een (personal) branding shoot leg ik jou en jouw bedrijf op een ongedwongen manier vast. 

Ik wil graag weten wat je doet, maakt en/of uitvoert. Ik leg jouw verhaal vast in foto’s. We kunnen direct tijdens de shoot aan de slag. We vertellen jouw kwaliteiten in beeld. Dit doen we volgens jouw gemaakte moodboard. Hierin heb jij jouw stijl gebundeld. Ik help je graag bij de styling en geef je graag kledingadvies.

Tijdens de shoot is er tijd voor diverse kledingwissels, zodat je verschillende beelden krijgt. Je kunt eventueel ook items uit de Client Closet lenen. Uiteraard kun je extra spullen meenemen qua versiering, styling en/of andere producten.

Je kunt de foto’s gebruiken voor jouw website en social media. Wil jij graag de foto’s gebruiken voor een print? Ik lever de foto’s ook in groot formaat op, zodat je de juiste bestandsgrootte hebt. Klaar om jouw bedrijf (online) zichtbaar te maken en te laten stralen? 

Branding shoot

 • vanaf
 • 249,-
 • • Tot 60-90 minuten fotografie
  • 20 zorgvuldig bewerkte foto's in hoge resolutie
  • Toegang tot online galerij
  • 1 locatie
  • De brandingshoot is voor 1 persoon
  • Kennismaking via moodboard
  • Inclusief 2-3 kledingsets
  • Inclusief gebruik maken van Client Closet

LIEFDEVOLLE VERHALEN

Beleef de spontane momenten tijdens de shoot en bekijk de lifestyle foto’s

Veelgestelde vragen

Tarieven zijn inclusief reiskosten tot 10 km rondom Putten. Bevindt jouw locatie buiten deze omgeving? Dan breng ik 0,65 per kilometer in rekening.

Ja, ik zou ze graag willen gebruiken voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het me dan vooral weten. Geen probleem!

Jouw brandingshoot plannen we op een locatie waar jij graag wilt shooten! Is dat op de werkplaats, een mooie plek in de natuur of ergens bij een gezellig restaurantje of ander pand? Boek bij het plannen van een brandingshoot ook alvast een locatie en houd rekening met locatiehuur (niet inbegrepen bij de pakketten).

Wanneer we de shoot op een binnenlocatie plannen, gaat hij altijd door. Gaan we buiten shooten? Bij goed weer gaat de fotoshoot altijd door. Slaat het weer compleet om en komt het met bakken uit de lucht? Dan verplaatsen we de fotoshoot naar een andere dag.

Je ontvangt de bewerkte foto’s in een online galerij. In deze omgeving kun jij je foto’s bekijken en downloaden voor eigen gebruik. De online galerij is tot vier weken beschikbaar.

Dit is een omgeving waar jij je foto’s kunt bekijken en downloaden. Na de fotoshoot, ontvang je van mij een linkje via WhatsApp of e-mail.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Branding