Liefdevol Fotografie-veelgestelde vragen-2022

Veelgestelde vragen

Shoot boeken

Wat super leuk dat jij een shoot wilt boeken! Je kunt me een berichtje via de mail, WhatsApp of via mijn Instagram @liefdevolfotografie sturen. Het is handig als je aangeeft wanneer je de shoot wilt plannen, dan kan ik kijken of er een plekje vrij is in de agenda. Ik ben ook benieuwd met hoeveel personen jullie komen en wat voor soort shoot je wilt reserveren. Wil je ook nog items uit de Client Closet lenen? Dat kan ook! Geef in je berichtje aan welke je wilt dragen. Heb je verder nog vragen, dan kun je ze altijd stellen! Binnen maximaal een week beantwoord ik je terug.

Jaaa! Hoe ontzettend leuk om te doen. Ik help je graag met meedenken!

Oh jazeker, dat komt helemaal goed! Ik heb er veel in het favorietenlijstje staan, dus er zit sowieso iets tussen. Benieuwd? Geef je voorkeur aan en ik zoek er een aantal voor je uit.

Cadeaubon geven

Ja, dat kan! Kies welke soort shoot jij wilt geven en bepaal zelf jouw bedrag. Je kunt kiezen uit een loveshoot, zwangerschapsshoot, newbornshoot of family shoot. De waarde van de cadeaubon wordt als korting verrekend op het totaalbedrag van de gekozen shoot. Je kunt de cadeaubon bij me ophalen of ik stuur hem voor je op. Wanneer je hiervoor kiest, zou ik graag je adresgegevens willen weten. Jouw gegevens kun je met mij delen via een berichtje. Je kunt de cadeaubon hier bestellen. De cadeaubon is een jaar geldig na uitgifte.

Wanneer je bij mij een cadeaubon hebt besteld, ontvang je van mij een betaalverzoek. Wanneer ik jouw betaling heb ontvangen, kun je de cadeaubon ophalen of verzend ik hem naar jouw adres. Leuke post op de deurmat!

Client Closet

Heb je voorkeur voor meerdere items? Of weet je niet goed wat je mooi vind staan? Je kunt veel items lenen, desnoods neem ik ze allemaal mee! Zo kun je vooraf aan de shoot er een aantal passen.

Het is handig om je onderkleding aan te passen op het gekozen item. Zorg voor neutraal ondergoed en vermijd kantjes en opvallende kleuren. Op deze manier voorkomen we gekke lijnen of dat grappige printje.

Nee, het is niet mogelijk om een gekozen item vooraf te passen. De items zijn (bijna) allemaal verstelbaar of er zit elastiek in waardoor ze voor de meeste maten te dragen zijn. Jij kunt het beste inschatten of een item bij jou past.

Het is handig om van te voren aan te geven of je gebruik wilt maken van de Cliënt Closet. Ik neem de item(s) dan mee naar de shoot.

Ja, dat kan! Je kunt uiteraard eigen items stylen met de Client Closet. Is het wat kouder of heb je iets wat je graag wilt dragen tijdens een shoot? Dan is het natuurlijk super leuk om de items te combineren met bijvoorbeeld een warme trui of vest!

Nee, mijn jurken en kimono’s zijn kosteloos te gebruiken uit de Client Closet. Geef je voorkeur aan en ik neem ze mee tijdens de shoot.

Tips bij een shoot

Jazeker! Ik heb er zelfs een aantal blogs over geschreven. In deze blog geef ik kledingtips en in deze vind je kledingadvies en meer info over kleurgebruik tijdens een shoot. Je kunt uiteraard ook mooie items vinden in mijn Client Closet!

Ja! Ik heb een aantal tips voor je geschreven bij het kiezen van kleding voor de mini’s onder ons. 

We nemen de tijd en houden het tempo van jullie baby aan. Even een korte pauze voor verschonen of voeden? Geen probleem! Deze tips stuur ik vooraf altijd even, zo ben je goed voorbereid.

Foto’s ontvangen

Je ontvangt de foto’s zo snel mogelijk en dat meestal binnen twee weken!

Je ontvangt de bewerkte foto’s in een online galerij. In deze omgeving kun jij je foto’s bekijken en downloaden voor eigen gebruik. De online galerij is tot vier weken beschikbaar.

Dit is een omgeving waar jij je foto’s kunt bekijken en downloaden. Na de fotoshoot, ontvang je van mij een linkje via WhatsApp of e-mail. Ook leuk om met vrienden en familie te delen.

Praktische zaken

Bij goed weer gaat de fotoshoot altijd door. Slaat het weer compleet om en komt het met bakken uit de lucht? Dan verplaatsen we de fotoshoot naar een andere dag.

Het is mogelijk een geboekte shoot te annuleren. Hiervoor zijn geldige omstandigheden nodig. Ik heb namelijk met plezier jouw shoot in de agenda gezet en tijd gereserveerd voor de geplande shoot.

Is er geen sprake van geldige omstandigheden? Dan gelden ook de volgende regels bij het annuleren van een shoot:  Bij annulering tot 7 kalenderdagen voor de geplande shoot kan de shoot eenmalig kosteloos worden verzet. Ik kies een nieuwe datum uit.

Wordt er geen nieuwe datum gekozen? Of wordt de shoot binnen 7 kalenderdagen voor aanvang verzet? Dan breng ik 75% van het geoffreerde bedrag in rekening.

Ja, ik zou ze graag willen gebruiken voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het me dan vooral weten. Geen probleem!

Tarieven zijn inclusief reiskosten tot 10 km rondom Putten. Bevindt jouw locatie buiten deze omgeving? Dan breng ik 0,65 per kilometer in rekening.

LIEFDEVOLLE VERHALEN

Beleef de spontane momenten tijdens de shoot en bekijk de lifestyle foto’s

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Veelgestelde vragen