Liefdevol-Fotografie-bruiloft-header-2022

Jullie bruiloft

Woohoo! Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Nu al aan het aftellen naar jullie bruiloft? Samen de liefde vieren met vrienden en familie. Wat een feest! Een liefdevolle dag, waarin jullie als bruidspaar in het teken staan en waar mooie momenten samenkomen. 

Grote glimlachen, kleine kusjes, de prachtige locatie, dansende familieleden, ontroerende momenten en rollende traantjes, alles komt aan bod en maakt jullie dag betekenisvol en dierbaar.

Liefdevol Fotografie-Danique-2022-2

Benieuwd hoe dat gaat?

Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we jullie dag door en schrijf ik de belangrijkste punten op. We bespreken hier ook eventuele andere wensen zodat alles voor iedereen duidelijk is! Hebben jullie nog vragen? Stel ze gerust!

Vlak voor jullie bruiloft neem ik contact op met de ceremoniemeester en bespreek ik de laatste details van de grote dag. Tijdens dit moment nemen we alle momenten nog eens door en dan is het aftellen naar jullie bruiloft!

YES! Jullie mooie dag is aangebroken! Het enige waaraan jullie moeten denken, is aan elkaar. Ik leg alle liefdevolle momenten vast en ga mee op pad tijdens het fotomoment.

De mooiste foto’s worden voor jullie geselecteerd. Vervolgens ontvangen jullie een USB met de mooiste foto’s. Kijken maar!

Eindelijk! Daar is ‘ie dan: jullie trouwalbum. Na een proces van de meest dierbare en speciale foto’s uitgezocht te hebben, ontvangen jullie, een door jullie uitgekozen, trouwalbum. 

Om alle mooie momenten vast te leggen, fotografeer ik heel graag de sfeer en details van de dag. Ongedwongen en op de achtergrond leg ik alle emoties vast. Uiteraard help ik jullie en maken we een feestje van ieder moment. Na de bruiloft kunnen jullie de emoties en gebeurtenissen opnieuw beleven en doorbladeren in jullie volledige trouwalbum.

Jullie kunnen mijn stijl herkennen en omschrijven als: warm, natuurlijk, bohemian, zacht en gedetailleerd.

Mijn hart begint sneller te kloppen van thema, avontuurlijke, romantische en intieme bruiloften. Jullie trouwlocatie is in het bos, op het strand, in een kas, kasteel, op een boot of zelfs in het buitenland en ga zo maar door. Niets kan gekker, grootser of juist heel klein. Komen jullie plannen met deze heerlijke stijlen overeen? Yes! Dan hebben we een match. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nu al benieuwd ben naar jullie ideeën voor de bruiloft, naar wie jullie zijn en waar jullie enthousiast van worden. Let’s meet!

Bruiloften en Elopements

Laten we elkaar leren kennen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie mooie dag? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we jullie dag doornemen. Zo leren we elkaar gelijk even kennen. 

Let’s celebrate love!

Willen jullie graag foto’s voor op jullie save the date of trouwkaart?

 • starten vanaf
 • 1350,-
 • • 6 uur fotografie
  • Een gezellig kennismakings- en voorbereidingsgesprek
  • Minimaal 300 zorgvuldig bewerkte beelden
  • Een preview binnen een paar dagen
  • Alle geselecteerde en bewerkte foto's op een USB
  • Fotoalbum 20x20cm inclusief 20 pagina's met linnen kaft*
  • En uiteraard een enthousiaste bruidsfotograaf!

  Willen jullie dat ik meer uren kom fotograferen? Dat kan! Vraag de trouwbrochure aan voor meer informatie. 

*Fotoalbum upgrade is mogelijk. Ik neem graag jullie wensen door!

Tarief is inclusief reiskosten tot 30 km. Ik breng €0,35 eurocent per extra kilometer in rekening.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Lees hier meer over de voorwaarden.

Meer info?

Liefdevol Fotografie-Danique-2022-2

Danique

Hey lovebirds, hoe kan ik jullie helpen?

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Jullie bruiloft