Flower-Power-Shoot-Liefdevol-Fotografie-4

Fotograaf Ermelo

Wil jij een liefdevolle fotoshoot in Ermelo?

Boek een liefdevolle fotoshoot bij mij als fotograaf in Ermelo (Danique). Ik fotografeer jullie graag in Ermelo en omstreken! Ik fotografeer jullie graag bij Landgoed Staverden met de witte pauwen of in de velden met bloemen. Met het hele gezin op de foto bij de prachtige Ermelosche Heide? Dat kan! Dan knuffelen we ondertussen de schaapjes bij de Schaapskooi. We kunnen natuurlijk ook naar strand Horst, tijdens golden hour en de prachtige zonsondergang. Laten we samen een mooie locatie uitzoeken! 

Wanneer zie ik jullie in Ermelo?

Liefdevol-Fotografie-newborn-topic-2024

Met wie wil jij op de foto?

Samen met je vriend/vriendin of verloofde op de foto, hoe leuk is dat! Tijdens een coupleshoot leg ik graag jullie liefde vast. Tijdens een zwangerschapsshoot fotografeer ik jouw prachtige bolle buik. Dat is zo’n speciaal moment! Net bevallen van je (eerste) kindje? Ik vind het geweldig om jouw kleintje op de foto te zetten met zijn/haar kleine handjes en voetjes. Uiteraard kan ik ook op pad met jullie gezinnetje, waarbij ik jullie grappige en lieve momenten zal vastleggen. 

Tip: Een fotoshoot met je zus(sen)/broer(s) of beste vriend(en)/vriendin(nen) kan natuurlijk ook!

Prachtige locaties in het mooie Ermelo

Ermelo kent mooie plekjes en bezienswaardigheden. Perfect voor een fotoshoot en voor mij als fotograaf in Ermelo!

Landgoed Oud Groevenbeek

Willen jullie graag een fotoshoot bij Oud Groevenbeek? Waarbij we een diversiteit aan plekjes hebben zoals een open veld, bos en een bloemenveld. Of zijn jullie toch me van de Groevenbeekse Heide van Ermelo?

Ermelosche Heide & Schaapskooi

In augustus en september is de Ermelosche Heide volop in bloei. Hoe mooi is die paarse heide! Misschien spotten we op de achtergrond nog een kudde schapen. Na afloop kunnen we nog een schaapje gedag zeggen bij de Schaapskooi.

Landgoed Staverden

Landgoed Staverden staat bekend om haar witte pauwen en het mooie kasteel. Geschikt voor een fotoshoot! Je vindt nog meer prachtige plekjes rondom het landgoed. Leuk feitje: Landgoed Staverden is de kleinste stad van Nederland!

Boek een liefdevolle fotoshoot! Ik fotografeer jullie graag in Ermelo en omstreken.

Liefdevol-Fotografie-family-topic-2024
Liefdevol-Fotografie-zwanger-topic-2024

Dit vonden andere mensen:

Liefdevol-Fotografie-zwangerschapshoot-EW-blog-1

"Echt de moeite waard"

Danique is echt een professionele fotograaf! Ze houdt met omgeving, lichtinval, setting, kleding en andere details rekening. Echt een vakvrouw! Ze is ontzettend prettig in de omgang en goed met kinderen/baby’s. Wat een prachtig resultaat heeft ze neergezet, een blijvend waardevolle herinnering! Echt de moeite waard.

Eveline & Wim

"Een mailbox vol kostbare herinnering"

Danique @liefdevolfotografie (amazing lief met foto’s maken met kinderen, tip!!) We zijn je intens dankbaar voor de kunstwerken die je van ons schoot. Een mailbox vol kostbare herinnering.

Jessica & Laurens

"De foto’s zijn prachtig!!"

Danique is een heel fijn persoon en zorgt ervoor dat je ontspannen en zelfverzekerd op de foto’s staat. De foto’s zijn prachtig!!

Lisa & Arnold

"Alles voor het perfecte resultaat"

Danique is een topper! Ze is heel gezellig, heeft een humoristische inslag, maar is vooral zeer professioneel. Ze heeft bij ons een zwangerschapsshoot en een new born shoot gedaan. Van tevoren stuurde ze fijne tips en stelde ons en de baby tijdens de shoots op het gemak. Ze had ook hele leuke kleding en kleden en overig materiaal etc. mee. Danique komt haar afspraken na en de kwaliteit van de foto’s is gewoon top.

Anne & Nick

Een shoot boeken of een vraag stellen?

Wil je een liefdevolle shoot boeken, heb je een vraag of wil je ergens meer informatie over? Vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Spreek je snel!

Binnen een week ontvang je een reactie. Zo niet? Neem dan gerust contact op via mijn mobiele nummer. 
Note!
Heb jij een Hotmail, Live, Outlook of MSN account? Check dan goed je ongewenste mail. Soms verdwijnt mijn reactie bij jou in de spambox. 

Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. De foto’s die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn sociale media of website. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag!

Fotograaf Ermelo