Flower-Power-Shoot-Liefdevol-Fotografie-4

Fotograaf Ermelo

Wil jij een liefdevolle fotoshoot in Ermelo?

Boek een liefdevolle fotoshoot bij mij als fotograaf in Ermelo (Danique). Ik fotografeer jullie graag in Ermelo en omstreken! Ik fotografeer jullie graag bij Landgoed Staverden met de witte pauwen of in de velden met bloemen. Met het hele gezin op de foto bij de prachtige Ermelosche Heide? Dat kan! Dan knuffelen we ondertussen de schaapjes bij de Schaapskooi. We kunnen natuurlijk ook naar strand Horst, tijdens golden hour en de prachtige zonsondergang. Laten we samen een mooie locatie uitzoeken! 

Wanneer zie ik jullie in Ermelo?

Liefdevol-Fotografie-loveshoot-blog-1

Met wie wil jij op de foto?

Samen met je vriend/vriendin of verloofde op de foto, hoe leuk is dat! Tijdens een coupleshoot leg ik graag jullie liefde vast. Tijdens een zwangerschapsshoot fotografeer ik jouw prachtige bolle buik. Dat is zo’n speciaal moment! Net bevallen van je (eerste) kindje? Ik vind het geweldig om jouw kleintje op de foto te zetten met zijn/haar kleine handjes en voetjes. Uiteraard kan ik ook op pad met jullie gezinnetje, waarbij ik jullie grappige en lieve momenten zal vastleggen. 

Tip: Een fotoshoot met je zus(sen)/broer(s) of beste vriend(en)/vriendin(nen) kan natuurlijk ook!

Prachtige locaties in het mooie Ermelo

Ermelo kent mooie plekjes en bezienswaardigheden. Perfect voor een fotoshoot en voor mij als fotograaf in Ermelo!

Landgoed Oud Groevenbeek

Willen jullie graag een fotoshoot bij Oud Groevenbeek? Waarbij we een diversiteit aan plekjes hebben zoals een open veld, bos en een bloemenveld. Of zijn jullie toch me van de Groevenbeekse Heide van Ermelo?

Ermelosche Heide & Schaapskooi

In augustus en september is de Ermelosche Heide volop in bloei. Hoe mooi is die paarse heide! Misschien spotten we op de achtergrond nog een kudde schapen. Na afloop kunnen we nog een schaapje gedag zeggen bij de Schaapskooi.

Landgoed Staverden

Landgoed Staverden staat bekend om haar witte pauwen en het mooie kasteel. Geschikt voor een fotoshoot! Je vindt nog meer prachtige plekjes rondom het landgoed. Leuk feitje: Landgoed Staverden is de kleinste stad van Nederland!

Boek een liefdevolle fotoshoot! Ik fotografeer jullie graag in Ermelo en omstreken.

Liefdevol Fotografie-family-topic-2021
Liefdevol Fotografie-newborn-topic-2021

Een shoot boeken of een vraag stellen?

Wil je een liefdevolle shoot boeken, heb je een vraag of wil je ergens meer informatie over? Vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Spreek je snel!

Binnen een week ontvang je een reactie. Zo niet? Neem dan gerust contact op via mijn mobiele nummer. 
Note!
Heb jij een Hotmail, Live, Outlook of MSN account? Check dan goed je ongewenste mail. Soms verdwijnt mijn reactie bij jou in de spambox. 

Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. De foto’s die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn sociale media of website. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag!

Fotograaf Ermelo