Liefdevol Fotografie-cadeaubon-extra

Cadeaubon

Ben jij op zoek naar een origineel en leuk cadeau? Geef een Liefdevol Fotografie Cadeaubon! Hoe leuk is het ontvangen van een cadeaubon voor een fotoshoot als kraamcadeau, verjaardagscadeau, jubileum, moederdag, vaderdag of gewoon zomaar.

Er zijn genoeg redenen om een cadeau te geven. En hoe leuk is het om een fotoshoot cadeau te doen?! Kies zelf een bedrag of een pakket. Na het geven van de Liefdevol Fotografie Cadeaubon, kan de gelukkige de bon verzilveren voor een Loveshoot, Zwangersschapsshoot, Newborn shoot of Family shoot. Vervolgens wordt de shoot ingepland en dan is het wachten op de online galerij waarin de foto’s komen te staan!

Previous slide
Next slide

Geef een fotoshoot

Liefdevol Cadeaubon

  • Origineel verpakt 
  • Bepaal zelf een gekozen pakket
  • Keuze uit: Loveshoot, Zwangerschaps, Newborn of Family shoot
  • Ophalen Cadeaubon kan altijd
  • Verzenden naar jouw adres mogelijk
  • Een jaar geldig na uitgifte
Binnen een week ontvang je een reactie. Zo niet? Neem dan gerust contact op via mijn mobiele nummer.  Note! Heb jij een Hotmail, Live, Outlook of MSN account? Check dan goed je ongewenste mail. Soms verdwijnt mijn reactie bij jou in de spambox. 

LIEFDEVOLLE VERHALEN

Beleef de spontane momenten tijdens de shoot en bekijk de lifestyle foto’s

Veelgestelde vragen

Je kunt uit alle pakketten kiezen van een loveshoot, zwangerschapsshoot, newbornshoot of family shoot. De pakketten variëren van €150,- t/m €480,-. Geef aan in het contactformulier voor welk pakket jij kiest.

Wanneer je bij mij een cadeaubon hebt besteld, ontvang je van mij een Tikkie of ander betaalverzoek. Wanneer ik jouw betaling heb ontvangen, kun je de cadeaubon bij mij ophalen of verzend ik hem naar jouw adres. Leuke post op de deurmat!

Je kunt de cadeaubon bij mij ophalen of ik breng hem langs wanneer je woonachtig bent in Putten. Adres iets verder? Dan doe ik hem graag voor je op de post. Geef in het contactformulier aan voor welke optie jij kiest. Dan zorg ik ervoor dat je hem zo snel mogelijk kunt ophalen of in je brievenbus ontvangt!

Liefdevol Fotografie-cadeaubon-extra

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Cadeaubon