Cadeaubon Liefdevol Fotografie 2

Cadeaubon

Ben jij op zoek naar een origineel en leuk cadeau? Geef een Liefdevol Fotografie Cadeaubon! Hoe leuk is het ontvangen van een cadeaubon voor een fotoshoot als kraamcadeau, verjaardagscadeau, jubileum, moederdag, vaderdag of gewoon zomaar. 

Er zijn genoeg redenen om een cadeau te geven. En hoe leuk is het om een fotoshoot cadeau te doen?! Kies welke soort shoot jij wilt geven en bepaal zelf jouw bedrag. Je kunt kiezen uit een loveshoot, zwangerschapsshoot, newbornshoot of family shoot. De waarde van de cadeaubon wordt als korting verrekend op het totaalbedrag van de gekozen shoot.

Je kunt de cadeaubon ophalen of ervoor kiezen dat de bon per post wordt verzonden. De cadeaubon is een jaar geldig na uitgifte.

Vorige slide
Volgende slide

Geef een fotoshoot

Liefdevol Cadeaubon

  • Origineel verpakt 
  • Kies zelf een bedrag 
  • Keuze uit: loveshoot, zwangerschapsshoot, newbornshoot of family shoot
  • Ophalen cadeaubon kan altijd
  • Verzenden naar jouw adres mogelijk
  • Een jaar geldig na uitgifte
Binnen een week ontvang je een reactie. Zo niet? Neem dan gerust contact op via mijn mobiele nummer.  Note! Heb jij een Hotmail, Live, Outlook of MSN account? Check dan goed je ongewenste mail. Soms verdwijnt mijn reactie bij jou in de spambox. 

LIEFDEVOLLE VERHALEN

Beleef de spontane momenten tijdens de shoot en bekijk de lifestyle foto’s

Veelgestelde vragen

Wanneer je bij mij een cadeaubon hebt besteld, ontvang je van mij een betaalverzoek. Wanneer ik jouw betaling heb ontvangen, kun je de cadeaubon ophalen of verzend ik de bon naar jouw adres. Leuke post op de deurmat!

Ja, dat kan! Wil je bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot én newbornshoot geven? Geef jouw verzoek aan in het contactformulier, dan zorg ik ervoor dat er twee vinkjes bij de soorten shoots komen te staan. De waarde van de cadeaubon wordt als korting verrekend op het totaalbedrag van de gekozen shoots.

Cadeaubon Liefdevol Fotografie 4

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Cadeaubon