Liefdevol Fotografie-client-closet-Noï Nude-slider-1

Fotograaf Putten

Wil jij een liefdevolle fotoshoot in Putten?

Boek een liefdevolle fotoshoot bij mij als fotograaf in Putten (Danique). Ik fotografeer jullie graag in Putten en omstreken! Op de foto met je lover bij de prachtige laan van Oldenaller? Of met je gezin op de bloeiende paarse heide? Uiteraard kunnen we ook naar Schovenhorst bij de Bostoren of een ander speciaal plekje in de mooie bossen van Putten gaan. Putten staat immers bekend als een groen plekje op de Veluwe. Laten we samen op pad gaan en een mooie locatie uitzoeken!

Wanneer ontmoet ik jullie in Putten?

Liefdevol-Fotografie-client-closet-2021-1

Met wie ga jij op de foto?

Ik fotografeer verliefde koppels, tijdens een liefdevolle loveshoot. Waarbij alle kusjes en knuffels op de foto gaan. Een zwangerschapsshoot heeft altijd een extra bijzonder tintje, jouw prachtige zwangere buik geeft een bepaalde glow! Daarom vind ik het fantastisch om samen met jou dat moment vast te leggen.

Voor de eerste keer moeder geworden of misschien wel voor de vijfde keer? Tijdens een newbornshoot fotografeer ik alle gaapjes, niesjes en donshaartjes van jullie pasgeboren kindje. Jullie kunnen ook met je gezinnetje op de foto gaan tijdens een familieshoot, waarbij we samen gaan lachen, rennen en dollen. 

Tip: Een fotoshoot met je zus(sen)/broer(s) of beste vriend(en)/vriendin(nen) kan natuurlijk ook!

Mooie locaties in het prachtige Putten

Putten wordt gekenmerkt door de prachtige ligging en natuur. Perfect voor een fotoshoot en voor mij als fotograaf in Putten!

Strand Nulde

Willen jullie graag bij Strand Nulde een fotoserie? Of zijn jullie toch meer van de open velden rondom de boerderijen en bossen van Putten?

Speulderbos & Solse Gat

Bij het Speulderbos vind je de dansende bomen en prachtige bomen. Het Solse Gat biedt afwisseling met haar grote leemkuil. 

Landgoed Schovenhorst

Een mooi stukje Veluwe waar we een loveshoot kunnen houden tussen de bijzondere bomen.  

Boek een liefdevolle fotoshoot! Ik fotografeer jullie graag in Putten en omstreken.

Liefdevol-Fotografie-family-topic-2024
Liefdevol-Fotografie-newborn-topic-2024

Dit vonden andere mensen:

Liefdevol-Fotografie-zwangerschapshoot-EW-blog-1

"Echt de moeite waard"

Danique is echt een professionele fotograaf! Ze houdt met omgeving, lichtinval, setting, kleding en andere details rekening. Echt een vakvrouw! Ze is ontzettend prettig in de omgang en goed met kinderen/baby’s. Wat een prachtig resultaat heeft ze neergezet, een blijvend waardevolle herinnering! Echt de moeite waard.

Eveline & Wim

"Een mailbox vol kostbare herinnering"

Danique @liefdevolfotografie (amazing lief met foto’s maken met kinderen, tip!!) We zijn je intens dankbaar voor de kunstwerken die je van ons schoot. Een mailbox vol kostbare herinnering.

Jessica & Laurens

"De foto’s zijn prachtig!!"

Danique is een heel fijn persoon en zorgt ervoor dat je ontspannen en zelfverzekerd op de foto’s staat. De foto’s zijn prachtig!!

Lisa & Arnold

"Alles voor het perfecte resultaat"

Danique is een topper! Ze is heel gezellig, heeft een humoristische inslag, maar is vooral zeer professioneel. Ze heeft bij ons een zwangerschapsshoot en een new born shoot gedaan. Van tevoren stuurde ze fijne tips en stelde ons en de baby tijdens de shoots op het gemak. Ze had ook hele leuke kleding en kleden en overig materiaal etc. mee. Danique komt haar afspraken na en de kwaliteit van de foto’s is gewoon top.

Anne & Nick

Een shoot boeken of een vraag stellen?

Wil je een liefdevolle shoot boeken, heb je een vraag of wil je ergens meer informatie over? Vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Spreek je snel!

Binnen een week ontvang je een reactie. Zo niet? Neem dan gerust contact op via mijn mobiele nummer. 
Note!
Heb jij een Hotmail, Live, Outlook of MSN account? Check dan goed je ongewenste mail. Soms verdwijnt mijn reactie bij jou in de spambox. 

Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. De foto’s die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn sociale media of website. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag!

Fotograaf Putten