Liefdevol-Fotografie-zwangerschapshoot-AN-blog-header

Fotograaf Harderwijk

Wil jij een liefdevolle fotoshoot in Harderwijk?

Boek een liefdevolle fotoshoot bij mij als fotograaf in Harderwijk. Ik fotografeer jullie graag in Harderwijk en omstreken! Gaan jullie op de foto bij de prachtige zandvlakte Beekhuizerzand of liever rondom de stad? Of toch liever met je geliefde aan het water in de buurt van de boulevard? Laten we samen kijken wat bij jullie past! 

Wanneer zie ik jullie in Harderwijk?

Liefdevol-Fotografie-client-closet-2021-1

Met wie wil jij op de foto?

Ik leg graag lovebirds vast tijdens een loveshoot en fotografeer spontane gezinnetjes waarbij er vooral veel gelachen wordt. Ben jij (voor het eerst) zwanger? En wil jij je bolle buik vast laten leggen? Met een zwangersschapsshoot gaan we op pad en maken we van jou prachtige foto’s. Ben je net bevallen van jullie kindje? En wil je dat lieve gezichtje vast laten leggen? Ik kom graag bij jullie thuis om jullie newborn op foto vast te leggen.

Tip: Een fotoshoot met je zus(sen)/broer(s) of beste vriend(en)/vriendin(nen) kan natuurlijk ook!

Prachtige locaties in het mooie Harderwijk

Harderwijk biedt volop mogelijkheden voor een fotoshoot. Mooie plekjes voor jullie foto’s en voor mij als fotograaf in Harderwijk!

Beekhuizerzand

Willen jullie graag een shoot bij de zandvlakte Beekhuizerzand? Een mooi gebied op de Noord-Veluwe, met diverse hoogteverschillen. Je krijgt direct een warme sfeer en er is genoeg ruimte voor verschillende foto’s.

Stadscentrum Harderwijk

Hoe leuk is het om in de oude stad foto’s van jullie te maken? Zijn jullie sterk verbonden met Harderwijk en willen jullie dit graag in huis terug laten komen? Laten we samen op pad gaan en spotten we diverse plekjes zoals de boulevard en de oude stad.

Leuvenumse Bos

Een mooi stukje Veluwe waar we een fotoshoot kunnen houden tussen de prachtige bomen en bij de beekjes die door het bos stromen. Hoe romantisch is dat?! 

Boek een liefdevolle fotoshoot! Ik fotografeer jullie graag in Harderwijk en omstreken.

Liefdevol-Fotografie-family-topic-2024
Liefdevol-Fotografie-newborn-topic-2024

Dit vonden andere mensen:

Liefdevol-Fotografie-zwangerschapshoot-EW-blog-1

"Echt de moeite waard"

Danique is echt een professionele fotograaf! Ze houdt met omgeving, lichtinval, setting, kleding en andere details rekening. Echt een vakvrouw! Ze is ontzettend prettig in de omgang en goed met kinderen/baby’s. Wat een prachtig resultaat heeft ze neergezet, een blijvend waardevolle herinnering! Echt de moeite waard.

Eveline & Wim

"Een mailbox vol kostbare herinnering"

Danique @liefdevolfotografie (amazing lief met foto’s maken met kinderen, tip!!) We zijn je intens dankbaar voor de kunstwerken die je van ons schoot. Een mailbox vol kostbare herinnering.

Jessica & Laurens

"De foto’s zijn prachtig!!"

Danique is een heel fijn persoon en zorgt ervoor dat je ontspannen en zelfverzekerd op de foto’s staat. De foto’s zijn prachtig!!

Lisa & Arnold

"Alles voor het perfecte resultaat"

Danique is een topper! Ze is heel gezellig, heeft een humoristische inslag, maar is vooral zeer professioneel. Ze heeft bij ons een zwangerschapsshoot en een new born shoot gedaan. Van tevoren stuurde ze fijne tips en stelde ons en de baby tijdens de shoots op het gemak. Ze had ook hele leuke kleding en kleden en overig materiaal etc. mee. Danique komt haar afspraken na en de kwaliteit van de foto’s is gewoon top.

Anne & Nick

Een shoot boeken of een vraag stellen?

Wil je een liefdevolle shoot boeken, heb je een vraag of wil je ergens meer informatie over? Vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Spreek je snel!

Binnen een week ontvang je een reactie. Zo niet? Neem dan gerust contact op via mijn mobiele nummer. 
Note!
Heb jij een Hotmail, Live, Outlook of MSN account? Check dan goed je ongewenste mail. Soms verdwijnt mijn reactie bij jou in de spambox. 

Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. De foto’s die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn sociale media of website. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag!

Fotograaf Harderwijk