Liefdevol-Fotografie-zwangerschapshoot-EW-blog-1

Één van mijn favoriete plekjes

Dit is weer zo’n shoot waarvan je achteraf denkt, ja hier kwam alles samen! De locatie, de kleding, de zon en uiteraard de mooie mensen die ik op de foto mocht zetten. Samen met de kleine Mees gingen we op pad naar één van mijn favoriete plekjes. De mooie (nog paarse) heide zorgde voor een warme gloed in de ondergaande zon. Het allerleukste was nog wel dat de kleine Mees zo enthousiast was en graag met mama en papa op de foto wilde. Ik mocht gewoon niet stoppen :). Gelukkig stond er nog een shoot gepland en zou ik nog een keertje terug komen. Ik mocht de mini Milly later nog vastleggen tijdens een newbornshoot. Al wisten paps en mams hier nog niet dat het een klein lief meisje werd. 

Ik zeg, geniet van de lieve plaatjes!

Jurk: Noï Nude uit de Client Closet

Kimono: van Eveline

Deel dit bericht

Één van mijn favoriete plekjes