Liefdevol-Fotografie-bruiloft-R&H-blog-2

Trouwfotograaf en videograaf samen als team

Op de trouwdag willen jullie niets liever dan ieder liefdevol moment vastleggen in stil én bewegend beeld. Van de glimlach van jouw geliefde tot de bruidstaart en ontroerende blikken van jullie familie. En hoe handig is het wanneer een trouwfotograaf én videograaf samen als een team werken? En als duo perfect op elkaar zijn afgestemd?

Wie wij zijn

David en Danique, husband and wife, twee zielsverwanten (ja, zo kun je ons echt noemen) die genieten van het leven en van elkaar. Maar bovenal de liefde tussen twee mensen het allerliefst vastleggen. Én allebei op onze eigen manier. De één zoekt naar de mooiste composities, emoties en gebeurtenissen en maakt een stil beeld van deze momenten. De ander legt jullie met oog voor detail vast in bewegend beeld. Deze twee werelden komen samen tot een media-team en waarin foto en film op elkaar zijn afgestemd.

Om maar nog een paar voordelen te noemen wanneer trouwfotograaf en videograaf samen als team werken:

Trouwfotograaf en videograaf op één moment leren kennen

Tijdens het kennismakingsgesprek leren jullie ons beide tegelijk kennen. Handig! Tijdens dit moment nemen we alle details door en bespreken we jullie wensen. Maar dit moment is vooral om met elkaar te kletsen en te leren kennen. En uiteraard te koffieleuten. Je kunt het bijna een dubbeldate noemen!

Gedeelde visie en stijl

We delen graag onze visie en stijl met elkaar. We werken immers samen. Foto en film zijn op elkaar afgestemd. Verschillende momenten zie je zowel in foto als in film terug. Zo vormt jullie bundel van herinneringen als één geheel.

Één aanspreekpunt

Hebben jullie nog vragen na het vastzetten van jullie trouwdatum? Of zijn er nog aanpassingen op de grote dag? Jullie kunnen alle info richting één van ons delen. Want ja, die mail komt ook redelijk in de buurt van de ander. Wij zorgen ervoor dat we van alle updates op de hoogte zijn. Zo hebben jullie één aanspreekpunt en hoeven jullie de info niet met andere contactpersonen te delen.

Samenwerking

Doordat we samenwerken delen we elkaars creatieve ideeën. We creëren beelden die het verhaal van jullie bruiloft perfect vertellen. We zitten elkaar letterlijk niet in de weg, omdat we precies weten hoe de ander werkt en elkaar door en door kennen. We vullen elkaar juist aan en dit zorgt ervoor dat we momenten niet over het hoofd zien.

Compleet verhaal

Foto’s alleen kunnen bepaalde emoties vastleggen, terwijl een film andere aspecten van jullie bruiloftsverhaal benadrukken. Door foto en film te combineren, krijg je een vollediger beeld van jullie trouwdag. Van de subtiele blikken tussen jou en je partner tot de emotionele geloften die worden uitgesproken. Elk detail wordt vastgelegd en verteld als een verhaal.

Combideal

Ons samen boeken? Dan ontvang je een leuke combideal. Hoe leuk! Doordat je ons beide boekt, ontvang je kwaliteit voor een complete prijs. Benieuwd naar onze combideal? Hier vind je meer informatie.

Kortom, ons samen laten werken als media-team biedt een tal van voordelen. Van een naadloze coördinatie tot een complete visuele vertelling. We zorgen ervoor dat jullie herinneringen van de bruiloft voor altijd levendig blijven!

Deel dit bericht

Trouwfotograaf en videograaf samen als team