Liefdevol-Fotografie-family-shoot-RN-blog

Family shoot in de bossen van Ermelo

Met dit prachtige gezinnetje uit Amsterdam ging ik op pad om de liefdevolle momenten vast te leggen in de bossen van Ermelo. Samen met de kleine Nora struinden we de mooie plekjes af en deden we dansjes tussen de heidepollen en struiken. Tijdens een shoot wordt er niet alleen gelachen en geknuffeld, ook wordt er veel gekletst. Dat laatste werd ook veel gedaan door Nora, met deze leuke peuter werd ik vriendinnetjes. Tijdens het lopen van locatie naar locatie hield ze graag m’n hand vast en moest ik in de buurt blijven. Later was het toch echt wel leuker om bij mij op de arm te gaan, zodat we lekker konden kletsen. Helemaal gezellig als ik met gezellige mensen op pad mag!

Uiteraard worden er natuurlijk momenten vastgelegd, scroll en geniet van deze fijne gezinshoot! 

Ohja, zie je wat kleding doet met de omgeving? De prachtige gele jurk van Nina komt in dit plaatje volledig tot zijn recht. Ik heb tips voor het kiezen van je kleding tijdens een shoot geschreven in een aparte blog, handig! Of je leent kosteloos een jurk uit mijn Client Closet, kan ook ;).

Deel dit bericht

Liefdevol-fotografie-logo-footer

Family shoot in de bossen van Ermelo