Liefdevol-Fotografie-zwangerschapshoot-AS-header

Zonnebloemen spotten en locaties opslaan in favorietenlijstje

Mijn vriend en ik wandelen regelmatig. Lange wandelingen, maar ook zeker korte rondjes. Tijdens één van deze korte rondjes heb ik een geweldige locatie ontdekt. Want ja, wie er met mij mee gaat wandelen, zal zeker een keer horen hoe ik een plek kan gebruiken tijdens een shoot. ‘Locatiespotten’ staat altijd aan. Al is het in de auto, op de fiets of zelfs tijdens het rondje skeeleren. Ja, je leest het goed. Zo af en toe zet ik mezelf op de skeelers en rol ik een rondje in de buurt. 

Maar deze locatie dus. Een prachtig korenveld met aan de zijkant een weelderige strook met veldbloemen. Zonnebloemen, cosmea’s en andere gekleurde geurverstuivers. Daar word ik persoonlijk heel vrolijk van. Spot ik daar nu ook een maisveld in de buurt? Tja, die zijn altijd leuk en brengt diversiteit aan de foto’s.  Mijn eerst volgende koppel voor een zwangerschapshoot ging akkoord met mijn voorstel om hier te gaan shooten. Dit is het resultaat, go on! 

P.S. Ben je benieuwd naar meer locaties die ik in mijn favorietenlijstje heb opgeslagen? Ik heb er ontzettend veel. Geef het even aan in je mailtje of appje!

P.P.S. Twee items uit de Client Closet kun je hier spotten. Wil je deze items ook aan tijdens een shoot? Geef het van te voren even aan.

Deel dit bericht

Zonnebloemen spotten en locaties opslaan in favorietenlijstje