Liefdevol-Fotografie-newborn-Rafael-blog-3

Kusjes en knuffels tijdens een newborn shoot

Ik mocht voor deze heerlijke newbornshoot naar Nijkerk, waar ik de kleine Rafaël mocht ontmoeten. Trotse ouders Christianne en Cor hadden van familie een newbornshoot cadeau gekregen en stonden te popelen om te beginnen. En wat wat het een feestje! Kleine Rafaël sliep het eerste gedeelte van de shoot en ontwaakte later gedurende de shoot. Stiekem vind ik het altijd zo lief als de mini’s hun oogjes hebben gesloten. Af en toe kwam er een vredig glimlachje voorbij. Te cute toch! 

In de tweede helft, waar ik begin met de lifestyle shoot, gingen paps en mams natuurlijk ook op de foto. Daarvoor had ik hen ook nodig hoor, want tijdens de shoot vraag ik altijd wat hulp zoals het vasthouden van kleedjes. Maar natuurlijk ook om heel veel kusjes en knuffels te geven. 

De foto’s zeggen genoeg, scroll snel verder!

Ohja, heeft je dit op een idee gebracht? Ik heb diverse cadeaubonnen die je kunt geven. Zo ook een newbornshoot. Doe me een berichtje en ik maak er eentje voor je.

Deel dit bericht

Kusjes en knuffels tijdens een newborn shoot